ProFashionAll

Duidelijkheid, efficiency en kostenbesparing
ProFashionAll is een doeltreffende oplossing om de bedrijfsprocessen binnen uw detailhandelsorganisatie te stroomlijnen. Deze softwareoplossing biedt u een efficiënt geheel voor inkoop, budgettering, voorraadbewaking en informatievoorziening. Functies als automatisch nabestellen, automatisch herverdelen en automatisch aanvullen behoren standaard tot de mogelijkheden, evenals gedetailleerde managementinformatie, trendanalyses en rapportages over klantgedrag.

Kortom, ProFashionAll zorgt voor meer duidelijkheid en inzicht, waardoor een verhoogde efficiency en dus kostenbesparingen worden bereikt.

Bewezen toegevoegde waarde
Sinds de introductie van ProFashionAll in 1994 heeft deze oplossing zijn toegevoegde waarde ruimschoots bewezen bij meer dan 30 toonaangevende detailhandelketens in Nederland en België, die nog dagelijks mede door het gebruik van ProFashionAll aansprekende resultaten boeken.

Modulaire standaardoplossing
ProFashionAll bestaat uit een basisgedeelte, waaraan verschillende modules gekoppeld kunnen worden. De beste combinatie van de benodigde modules bepalen wij samen met u en kan altijd naderhand worden aangepast. Zo betaalt u alleen voor wat u ook daadwerkelijk nodig heeft. Daarbij is ProFashionAll transparant, zodat naar wens kan worden gekoppeld met andere systemen voor bijvoorbeeld kassa, financiële administratie, handterminals, RF terminals, sorters en internettoepassingen.
In ProFashionAll zijn de modernste opvattingen op het gebied van logistieke- en managementinformatie verwerkt.

Volop aandacht voor gebruiksvriendelijkheid
Wij weten dat het succes van een software oplossing in belangrijke mate wordt bepaald door het gebruiksgemak. De gebruiksvriendelijkheid van ProFashionAll is vanaf het begin medebepalend geweest voor haar succes. De nieuwste versie van ProFashionAll beschikt over een grafische gebruikersinterface, waardoor het mogelijk is gebruik te maken van afbeeldingen en kleurmarkeringen. Bovendien maakt dit de weg vrij voor bijvoorbeeld geïntegreerde business intelligence en e-commerce toepassingen.

Om het werken met ProFashionAll verder te vergemakkelijken is het mogelijk het volledige of gedeeltelijk beheer en onderhoud ervan uit te besteden aan PFA Group. U bent dan altijd zeker van zorgeloze beschikbaarheid, actuele functionaliteit en de meest up-to-date versie van de softwareoplossing.

Samen werken aan het toekomstige ProFashionAll
De gebruikers van ProFashionAll houden zich dagelijks bezig met de detailhandel. Als geen ander zien zij de trends en ontwikkelingen, waarop ook hun ondersteunende systemen aansluiting moeten zoeken. PFA Group vindt het daarom belangrijk dat de gebruikers van ProFashionAll mede bijdragen aan de verdere ontwikkeling daarvan.

Veel verbeteringen in de nieuwste versie zijn gerealiseerd op aangeven van de gebruikers. Daartoe en om u te informeren over de nieuwste ontwikkelingen rondom ProFashionAll organiseren wij regelmatig gebruikersdagen waar uw behoefte en onze techniek, en wijzelf uiteraard, elkaar ontmoeten.

Met ProFashionAll bent u zeker van de juiste keuze op weg naar een blijvend betere concurrentiepositie.

“Moneymakers”
ProFashionAll bevat aantrekkelijke ‘moneymakers’. Functies die veel tijd besparen en daardoor een korte terugverdien tijd hebben zoals:

 • Automatisch nabestellen
 • Automatisch herverdelen
 • Automatisch aanvullen
 • EDI-koppelingen met leveranciers
 • Geïntegreerd magazijnmanagement
 • Gemakkelijk toegankelijke managementinformatie

“Great to haves”
Bovendien heeft ProFashionAll vele ‘great to haves’ die gebouwd zijn in samenwerking met een partner zoals:

 • Factuurmatching
 • Bijhouden klantbonussen
 • Looplijstafhandeling via RF-terminals of handterminals
 • Automatische generatie CBS-gegevens
 • Externe orderimport