Veel mogelijkheden om Webshop verkopen te faciliteren

Veel mogelijkheden om Webshop verkopen te faciliteren

De uitdaging voor elke retailer is om de combinatie van bricks en clicks optimaal te laten verlopen. ProFashionAll biedt op dit vlak veel mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. Koppelingen met diverse webshop leveranciers (o.a. Magento), zuilen in de winkel en koppelingen met derde partijen zoals Wehkamp zijn standaard beschikbaar. Bovendien is het mogelijk om grote aantallen webshops te koppelen aan 1 of meerdere magazijnen. Vanzelfsprekend zijn de koppelingen real-time zodat op elk verkooppunt over de juiste accurate voorraad kan worden beschikt en teleurstellingen bij de klant worden vermeden.

Met ProFashionAll kan een keuze worden gemaakt uit diverse fulfilment opties. Zo kan worden gewerkt met een aparte voorraad, kan gebruik worden gemaakt van een centrale voorraad en kan gebruik worden gemaakt van voorraad in filialen. Een combinatie van centrale voorraad en voorraad uit ( bepaalde) filialen is ook mogelijk. Op de achtergrond draaien programma’s die er voor zorgen dat het aantal zendingen wordt beperkt, indien gewenst de centrale voorraad eerst wordt aangesproken en voorraad/verkoop verhoudingen van verzendende filialen worden meegenomen.

In het magazijn kunnen op basis van RF terminals orders op prioriteit worden verzameld, kunnen orders per vervoerder worden geselecteerd ( bijvoorbeeld voor intra-day levering) en kan onderscheid worden gemaakt in Singel item en Multi item orders zodat deze afzonderlijk en daardoor efficiënter kunnen worden verwerkt.

Om de leverzekerheid zo hoog mogelijk te maken kan er op het magazijn (minimale) voorraad voor de webshop worden gereserveerd en heeft de webshop altijd voorrang op grijpvoorraad. Daarnaast biedt ProFashionAll mogelijkheden om de retourstroom efficiënt af te wikkelen.